DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ “SÖZLÜK ÖZGÜRLÜKTÜR “

Dilimizin Zenginlikleri Projesi «Sözlük Özgürlüktür», dilimizin zenginliklerini içeren çok çeşitli etkinliklerle öğrencilerimizi buluşturmak amacıyla hazırlanmış, kapsamlı bir etkinlik projesidir.

Bu proje dâhilinde yapılacak etkinliklerde, öncelikle öğrencilerimize dünyamızın ve düşüncemizin kelimelerle şekillendiğini fark ettirmek istiyoruz. Yeni kelimeler öğrenmeyi teşvik ederek onların kelime hazinelerini ve kavram bilgilerini genişletmeyi amaçlıyoruz. Zira kelime hazineniz, kavram bilginiz ne kadar genişse o kadar geniş düşünebilirsiniz. Ne kadar geniş düşünüyorsanız o kadar özgürsünüz.

“Sözlük Özgürlüktür” Aralık ayı faaliyetleri kapsamında öğrencilerimizle Mehmet Akif Ersoy’un Safahat eseri okundu ve okulumuzda  “Safahat Sözlüğü Köşesi” hazırlandı.

Yayın: 31.12.2023 - Güncelleme: 07.01.2024 20:55 - Görüntülenme: 122