2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KARNE (KAPANIŞ) TÖRENİ

12/06/2015 Karne törenimizde okul 1.2.3.sü  olan öğrencilerimize ve bugüne kadar olan yarışmalarda okulumuzu başarılı bir şekilde temsil eden öğrencilerimize hediyeleri okul idaresi ve sınıf öğretmenleri tarafından verildi. Öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz.

OKUL BİRİNCİMİZ KÜBRA İPEKLİYE HEDİYESİNİ OKUL MÜDÜRÜ FATMA GEZİCİ VERİRKENOKUL İKİNCİMİZ MERVE BALCIYA HEDİYESİNİ MÜDÜR YARDIMCISI BEYHAN METE VERİRKENOKUL ÜÇÜNCÜMÜZ HÜDA NUR KARAAHMETOĞLUNA HEDİYESİNİ MÜDÜR YARDIMCISI AHMET ÇALIŞKAN VERİRKENKARNE TÖRENİMİZDEN KARELER..KARNE TÖRENİMİZDEN KARELER..KARNE TÖRENİMİZDEN KARELER..KARNE TÖRENİMİZDEN KARELER..KARNE TÖRENİMİZDEN KARELER..KARNE TÖRENİMİZDEN KARELER..OKULUMUZ MATEMATİK ÖĞRETMENİ SELİM GENCALA OKUL AİLE BİRLİĞİ BAŞKANI M.FATİH YILDIRIM TARAFINDAN PLAKET TAKDİMİ YAPILIRKENOKULUMUZ MEMURU GÜLTEN KUMRALA OKUL MÜDÜRÜMÜZ FATMA GEZİCİ TARAFINDAN PLAKET VERİLİRKENKARNE TÖRENİMİZDEN KARELER..KARNE TÖRENİMİZDEN KARELER..KARNE TÖRENİMİZDEN KARELER..KARNE TÖRENİMİZDEN KARELER..KARNE TÖRENİMİZDEN KARELER..KARNE TÖRENİMİZDEN KARELER..

Yayın: 16.06.2015 - Güncelleme: 24.06.2020 13:33 - Görüntülenme: 3985