NAAT YARIŞMASI

Belediye Başkan Yardımcısı Halık DİKBAŞ tarafından 1. olan  öğrencimize ödülü verilirkenBelediye Başkan Yardımcısı Halık DİKBAŞ tarafından 1. olan  öğrencimize ödülü verilirkenNaat YarışmasıNaat YarışmasıNaat YarışmasıNaat YarışmasıNaat YarışmasıNaat YarışmasıNaat YarışmasıNaat YarışmasıNaat YarışmasıNaat YarışmasıNaat YarışmasıNaat YarışmasıNaat YarışmasıNaat Yarışması

Başakşehir İlçesi Liseler Arası Naat Okuma  Yarışmasında okulumuzu temsil ederek İlçe birincisi olan  öğrencimiz Halegül KÜÇÜK´ü tebrik ederiz.

Yayın: 20.04.2015 - Güncelleme: 24.06.2020 13:36 - Görüntülenme: 2875