Nis

2023-2024 İstanbul İli Okullar Arası Geleneksel Türk Okçuluk İl Müsabakasında il takım ikincisi olan öğrencilerimiz tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Nis

Bilim ve Teknoloji haftası kapsamında okulumuzda tüm 10. sınıf ve 11-E sınıfı öğrencilerimiz pano çalışması, kapı, dolap ve sınıf içi süslemelerini bilim ve teknoloji temasına uygun olarak yapmışlardır. Öğrencilerimizi bu çalışmalara teşvik eden kulüp öğretmenlerimiz sinem Bozok Yaman, Kübra Can ve Elif Uçar'a katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi “Sözlük Özgürlüktür” Projesi kapsamında İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Nesne Tasarımı" yarışmasına okulumuz 11 - G sınıfı öğrencisi Amneh ALLAHHAM katıldı. Öğrencimize ve danışman öğretmeni Arzu DOĞAN'a teşekkür ediyoruz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi «Sözlük Özgürlüktür», dilimizin zenginliklerini içeren çok çeşitli etkinliklerle öğrencilerimizi buluşturmak amacıyla hazırlanmış, kapsamlı bir etkinlik projesidir.

“Sözlük Özgürlüktür”  Mart ayı faaliyetleri kapsamında öğrencilerimizle “Kutadgu Bilig Okumaları” yapılarak pano hazırlandı. Bu çalışmaya vesile olan Arzu  DOĞAN  hocamıza teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz 12. sınıf öğrencilerinin YKS temposu devam ederken öğrencilerimizin motivasyonlarını arttırmak, üniversiteler hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak, kampüs yaşamını daha yakından görmelerini sağlamak amacıyla İstanbul Teknik Üniversitesine gezi düzenledik.  Üniversite gezisinin düzenlenmesini sağlayan Okul Rehber Öğretmenimiz  Kübra Sevda İPEK'e ve gezide öğrencilerimize eşlik eden Esra GÜNEŞ ve Hümeyra ÖVENÇ hocalarımıza teşekkür ediyoruz.

Mrt

İTO Başakşehir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ailesi olarak Ramazan sevincini paylaşmak için öğretmen ve öğrencilerimizle iftarda buluştuk.

Mrt

“Sözlük Özgürlüktür” Şubat ayı faaliyetleri kapsamında öğrencilerimizle “Deyimler ve  Atasözleri  Okumaları” yapılarak

ortaya çıkan ürünlerden okul sergisi açıldı. Bu güzel çalışmaya vesile olan Arzu  DOĞAN ve İbrahim KIRK hocalarımıza teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz öğrencilerinden Yasemin SÜRÜ, Rabia ÇOKAN ve Sümeyye URAPİNA Liseler Arası “Tarih Kültür Medeniyet Bilgi Yarışması'nda” ön elemeyi geçerek finale kalmaya hak kazanmışlardır. Yarışma sürecinde desteklerini esirgemeyen ve öğrencilerimizi yarışmaya hazırlayan  Tarih Öğretmenimiz Osman Zeki KUTANOĞLU’na teşekkür ederiz.

Sevgili öğrencilerimize finalde başarılar dileriz..

Mrt

İstanbul Veli Akademileri Projesi kapsamında Eğitim Danışmanı İbrahim AYDIN tarafından 04/03/2024 Pazartesi günü velilerimize yönelik online  “Aile İçi İlişkiler -Biz Bir Aileyiz-“ konulu eğitim gerçekleştirildi. Bu verimli eğitimden dolayı İbrahim AYDIN’a ve katılım gösteren velilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz 12. sınıf öğrencilerinin YKS temposu devam ederken öğrencilerimizin motivasyonlarını arttırmak, üniversiteler hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak, kampüs yaşamını daha yakından görmelerini sağlamak amacıyla Boğaziçi Üniversitesine gezi düzenledik. Boğaziçi Üniversitesi ziyaretinden önce öğrencilerimizle Emirgan Korusunda eğlenceli bir piknik gerçekleştirdik. Üniversite gezisinin düzenlenmesini sağlayan Okul Müdürümüz Ersan ER’e ve gezide öğrencilerimize eşlik eden Semra IŞIK ve Havva EMEKSİZ hocalarımıza teşekkür ediyoruz.

Mrt

İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisinde kabulünün 103. yılında İstiklal şairimiz Mehmet Akif ERSOY okulumuzda yapılan program ile anıldı. Programda emeği geçen Ramazan YAYLA, Ayşe TOK ve Duygu KAZANCI Hocalarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

4 Mart Pazartesi gününden itibaren öğle arasında okulumuz mescidinde mukabelemiz başlayacaktır. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimiz davetlidir.

Şbt

Başakşehir’de İyilik Zamanı ‘BİZ’ Projesi kapsamında Beraat Kandili dolayısıyla öğrencilerimiz, belediye görevlileri eşliğinde okulumuz çevresinde bulunan yaşlı vatandaşlarımıza ziyarette bulundu.

Şbt

Başakşehir Belediyesi tarafından 28-29 Şubat tarihleri arasında kent meydanına kurulan Başakşehir Üniversiteler Tanıtım ve Eğitim Fuarına (BÜTEF) 11. ve 12. sınıf öğrencilerimiz ile katılım sağladık. Öğrencilerimize bu imkanı sunan Başakşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz.