Ekm

17 Ekim 2023 Salı günü saat 12.30'da okulumuz konferans salonunda İHL Meslek Dersi Öğretmenlerimiz Sibel Ürküt, Münire Hatipoğlu ve Nesrin Demir'in organize ettiği "Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması" düzenlenecektir.

Haz

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Haziran Dönemi Sorumluluk Sınavı Takvimimiz Hazırlanmıştır.  Öğrencilerimiz sorumlu oldukları dersleri e-okul üzerinden veya okul girişindeki panodan öğrenebilir.

Tüm öğrencilerimize duyurulurur.

Tem

21.07.2022 saat 20:00 de Başakşehir İlçe Milli Eğitimin İnstagram hesabından yapılacak canlı yayında okulumuz İTO Başakşehir Kız Aihl tanıtılacaktır.

Haz

7 Haziran Salı günü saat 11.00 de okulumuz rehber öğretmeni Kübra Sevda İPEK tarafından  Veli Akademileri kapsamında "Sosyal Medya ve Teknolojiyi Bilinçli Kullanma" konulu seminer verilecektir.

Tem

Haz

Okulumuz "iTO Başakşehir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi" 27-28 Haziran tarihinde yapılacak olan YKS  için Başakşehir Belediyesi tarafından dezenfekte edilmiştir. Tüm adaylara başarılar dileriz.

Haz

Sevgili Öğrencilerimiz Covid-19 sebebiyle aldığımız tedbirler kapsamında Takdir ,Teşekkür ve Onur Belgelerinizi aşağıda belirttiğimiz tarih ve saatlerde almanız gerekmektedir.

Tüm Öğrencilerimize İyi ve sağlıklı geçirebileceği tatiller dileriz.

Öğrencilerimizin Dikkatine,

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Şubat Dönemi Sorumluluk Sınavlarıdır. Sınavdan sorumlu olan öğrencilerimiz ve sorumlu oldukları dersler ekte belirtilmiştir.