Etkinlik

Haz

12/06/2015 Karne törenimizde okul 1.2.3.sü  olan öğrencilerimize ve bugüne kadar olan yarışmalarda okulumuzu başarılı bir şekilde temsil eden öğrencilerimize hediyeleri okul idaresi ve sınıf öğretmenleri tarafından verildi. Öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz.

Haz

BÜTEF

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri

Nis

"Yazarlar Okulumuzda Projesi" Kapsamında 13.04.2015 Tarihinde Yazar Ramazan KAYAN´ı okulumuzda misafir olarak ağırladık. Öğrencilerimizin yoğun katılımıyla sunum gerçekleşti.

Nis

"6.Uluslararası Arapça Yarışmaları İmam hatip Liseler arası şiir yarışması" nda 9-A sınıfı öğrencimiz Yasemin ARGUNHAN katılmıştır. 16 okulun yarıştığı ilçe elemelerinde öğrencimiz 6. olmuştur. Yarışma 03/04/2015 tarihinde Güzelyurt AİHL´de yapılmıştır.Öğrencimize ve çalıştıran öğretmenlerimize teşekkür ederiz.