Mrt

4 Mart Pazartesi gününden itibaren öğle arasında okulumuz mescidinde mukabelemiz başlayacaktır. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimiz davetlidir.

Şbt

Başakşehir’de İyilik Zamanı ‘BİZ’ Projesi kapsamında Beraat Kandili dolayısıyla öğrencilerimiz, belediye görevlileri eşliğinde okulumuz çevresinde bulunan yaşlı vatandaşlarımıza ziyarette bulundu.

Şbt

Başakşehir Belediyesi tarafından 28-29 Şubat tarihleri arasında kent meydanına kurulan Başakşehir Üniversiteler Tanıtım ve Eğitim Fuarına (BÜTEF) 11. ve 12. sınıf öğrencilerimiz ile katılım sağladık. Öğrencilerimize bu imkanı sunan Başakşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuz öğrenci,öğretmen ve idarecileri sabah namazında bir araya geldi. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübünün Aşina projesi kapsamında gerçekleştirdiği buluşmada namaz sonrası çeşitli ikramlar dağıtıldı. Projeye desteklerinden dolayı öğretmenlerimize, ÖNDER İmam Hatipler Derneğine ve BİHADER’e teşekkür ediyoruz.

Şbt

Değerler Kulübü ve Başakşehir Belediyesi- BAKMER aracılığıyla düzenlenen ‘Gençlik Söyleşileri’ nin üçüncüsü avukat yazar İkbal Betül ARMAĞAN’ın sunumuyla gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz katılımları ve sorularıyla programdan ziyadesiyle istifade ettiler. Bu güzel sunumları için İkbal Betül ARMAĞAN Hanımefendiye, ikramları ve hediyeleri ile öğrencilerimizin gönlünü daima kazanan Başakşehir Belediyesine, Belediye Başkanımız Yasin KARTOĞLU’na teşekkür ederiz. Her şeyden ve herkesten farklı ve farkındalık sahibi bir gençlik için.

Şbt

Değerler Kulübü ve Başakşehir Belediyesi- BAKMER aracılığıyla düzenlenen ‘Gençlik Söyleşileri’ nin ilki, eğitimci yazar Dr. Altay Cem MERİÇ’in sunumuyla gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz katılımları ve sorularıyla programdan ziyadesiyle istifade ettiler. Bu güzel sunumları için Altay Cem MERİÇ Beyefendiye, İkramları ve hediyeleri ile öğrencilerimizin gönlünü daima kazanan Başakşehir Belediyesine, Belediye Başkanımız Yasin KARTOĞLU’na teşekkür ederiz. Her şeyden ve herkesten farklı ve farkındalık sahibi bir gençlik için.

Şbt

Değerler Kulübü ve Başakşehir Belediyesi- BAKMER aracılığıyla düzenlenen ‘Gençlik Söyleşileri’ nin ilki, eğitimci yazar Şule KALA’nın sunumuyla gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz katılımları ve sorularıyla programdan ziyadesiyle istifade ettiler. Bu güzel sunumları için Şule KALA Hanımefendiye, İkramları ve hediyeleri ile öğrencilerimizin gönlünü daima kazanan Başakşehir Belediyesine, Belediye Başkanımız Yasin KARTOĞLU’na teşekkür ederiz. Her şeyden ve herkesten farklı ve farkındalık sahibi bir gençlik için.

Şbt

HEDEF YKS 2024 Projesi doğrultusunda okulumuzda oluşturulan Ajademik Takip Komisyonu tarafından  "Eylem Planı" hazırlandı.

Eylem Planı için linke tıklayınız.

Şbt

YKS 2024 Sınav takvimi ile ilgili bilgilendirm.

Şbt

İstanbul Gençlik Oyunları kapsamında düzenlenen Paintball turnuvasında okul takımımız İstanbul ikincisi oldu. Bu güzel başarılarından dolayı öğrencilerimizi ve Nursel Gülfırat hocamızı tebrik ediyoruz.

Şbt

Aşina Projesi kapsamında okulumuz mescidinde sabah namazı etkinliği gerçekleştirildi.

Şbt

Okulumuz rehber öğretmeni Kübra Sevda İPEK tarafından 2024-2025 eğitim öğretim yılında 11. sınıf öğrencilerine okutulacak seçmeli dersler ile ilgili bilgilendirme semineri gerçekleştirdi. Rehber öğretmenimize ve katkı sağlayan hocalarımıza teşekkür ediyoruz.

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığınca alınan karar doğrultusunda 6 Şubat 2023’te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için okulumuzda 1 dakikalık saygı duruşu gerçekleştirildi.

Asrın felaketinin yıl dönümünde depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız rahmet ve dualarla anıldı.

Şbt

2023- 2024 Eğitim öğretim yılı ikinci dönem başı öğretmen kurul toplantısı okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.